Знову без сонця: в Україну йде потужний циклон

Стовпчики термометрів завтра вдень в середньому покажуть від +15 до +20 градусів, а вночі +4 +9 градусів

Ситуація з погодою найближчим часом зазнає різких змін. Опісля тривалих теплих днів знову прийдуть дощі, в деяких місцях пройдуть грози.

Як зазначають представники Укргідрометцентру в соціальних мережах, вдень плюсуватиме до + 20 градусів.

26 квітня на більшій частині українській території буде хмарна погода з проясненнями. В західних, північних та південних регіонах прогнозуються невеликі дощі, в деяких місцях з грозами.

В решті регіонів буде без опадів. Пориви південного вітру зі швидкістю 5-10 м/с.

Стовпчик термометра 26 квітня вдень плюсуватимуть від +15 до +20 градусів, а вночі - +4 + 9 градусів.

В західних і східних регіонах вдень холодніше - +9 +14 градусів, а в Карпатах протягом доби тільки +1 +6.

В столиці прогнозується мінлива хмарність. Вітер південний 7-12 м / с, вночі в Києві опадів не прогнозується, але вдень пройде дрібний дощик з грозою.

Температура повітря вдень плюсуватиме +15 +17 градусів, вночі стане холодніше – тільки + 7 + 9.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що новий циклон підморозить Україну. Ситуація з погодою в ці квітневі дні не дуже порадує українців. Як застерігають прогнозисти, в нашу країну знову йде похолодання і дні з дощами. За словами синоптика Наталії Діденко з четверга, 20 квітня, в Україні знову очікується чергове похолодання і дощі. Стовпчик термометра не дуже плюсуватиме і протягом дня показуватиме скромно +8 +13 градусів. Стовпчик термометра не дуже плюсуватиме і протягом дня показуватиме скромно +8 +13 градусів. В столиці країни 20 квітня теж буде йти дощ, хмарно і відчутно похолодає. Стовпчик термометра максимально показуватиме +10 +11 градусів.