Головна Новини Суспільство події ЗМІ Німеччини активно обговорюють неправомірність санкцій проти Медведчука
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗМІ Німеччини активно обговорюють неправомірність санкцій проти Медведчука

На думку німецьких журналістів, санкції введені щодо опозиціонера, розглядаються, як дії проти Росії

26 квітня 2021, 13:20
Поділіться публікацією:

Наслідки санкцій, введених президентом України Володимиром Зеленським проти голови Політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктора Медведчука, продовжують залишатися топ-темою світових ЗМІ. У німецькій громадській телерадіокомпанії MDR стверджують, що саме ці дії українського лідера, а також закриття опозиційних телеканалів суттєво ускладнили і без того напружені українсько-російські відносини.

ЗМІ Німеччини активно обговорюють неправомірність санкцій проти Медведчука

Віктор Медведчук - фото: ОПЗЖ

У публікації уточнюється, що санкції Зеленського проти опозиційних політиків, у тому числі і Віктора Медведчука, розглядаються як дії проти Москви.

"Нещодавно Зеленський зробив кілька кроків проти Росії, в тому числі наклав санкції на впливового українського опозиціонера, очільника " Опозиційної платформи — За життя" Віктора Медведчука. Останнім часом державні ЗМІ знову розігрують карту України. Особливо після того, як президент закрив опозиційні телеканали в Україні ", — зазначає німецька громадська телерадіокомпанія MDR.

На думку німецьких журналістів, саме це могло спровокувати відновлення бойових дій на Донбасі, яке українська влада намагається використовувати як мотивацію для прискореного вступу України в НАТО.

"Широко поширена думка, що київський уряд міг вирішити конфлікт через окуповані території на сході України власними силами. Але Україна хоче прискорити вступ до НАТО ", — підкреслює MDR.

Нагадаємо, народний депутат України, голова Політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктор Медведчук раніше заявляв , що сподівається — української влади "вистачить тверезого розуму", щоб не допустити загострення протистояння на Донбасі. Парламентарій підкреслив, що невиконання Мінських угод — це шлях, який може привести до остаточної втрати тимчасово непідконтрольних територій і тих громадян України, які там проживають.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини