Зі Львова та Харкова курсуватиме більше потягів

Нові поїзди курсуватимуть через всю Україну

Компанія "Укрзалізниця" з 13 листопада 2020 року запускає два нових потяги. Так, поїзди №142 / 141 Львів-Бахмут і № 251/252 Харків-Миколаїв. Про це повідомили в прес-службі "Укрзалізниці".

Потяг № 142/141 Львів-Бахмут буде їздити раз в три дні з зупинками в містах Ковель, Коростень, Житомир, Київ, Лубни, Миргород, Святогірськ, Лиман та ін.

Поїзд № 251/252 Харків-Миколаїв курсуватиме через день по непарних числах. На ньому можна буде доїхати до Херсона, Кривого Рогу, Дніпра.

Нагадаємо, з 1 листопада в Україні знижено вартість проїзду в вагонах першого класу швидкісних поїздів "Інтерсіті" на 15% у внутрішньому сполученні. При цьому, будуть діяти різні коефіцієнти індексації тарифів, тобто ціна квитка залежить від дня тижня. Найдешевше проїзд у вагоні 1 класу обійдеться у вівторок, а дорожче - в п'ятницю. Також повідомляється, що при покупці квитків "туди - назад" діє знижка 10%.

Нагадаємо, "Укрзалізниця" в наступному році планують освоїти державні вкладення в роботу компанії в розмірі 26 млрд грн. Кошти спрямують на поліпшення інфраструктури, пасажирських перевезень та закупівлі нових локомотивів і вантажних вагонів.