Головна Новини Суспільство події Журналіст розповів, чому українці не змогли подивитися поєдинок Усика і Джошуа на жодному з телеканалів
commentss НОВИНИ Всі новини

Журналіст розповів, чому українці не змогли подивитися поєдинок Усика і Джошуа на жодному з телеканалів

На думку журналіста Сергія Руденка, у цій ситуації може бути політична підоснова

26 вересня 2021, 18:55
Поділіться публікацією:

Бойкот українськими каналами бою Олександр Усик-Ентоні Джошуа міг бути спланованою акцією проти мера Віталія Кличка, за якою стоїть Офіс президента. Про це в Facebook написав журналіст Сергій Руденко.

Журналіст розповів, чому українці не змогли подивитися поєдинок Усика і Джошуа на жодному з телеканалів

Олександр Усик (фото з відкритих джерел)


Журналіст нагадав, що трансляцію історичного поєдинку можна було подивитися тільки на платній платформі MEGOGO, однак перед початком поєдинку сервіс "ліг". При цьому жоден з українських телеканалів бій не показав.


"Де були Держкомтелерадіо, Мінспорту та Мінкультури? Якщо для приватних телеканалів виявилося комерційно невигідно купувати права на трансляцію, поєдинок могли б показати на "Суспільному". Невже настільки значуща подія, як бій легендарного Усика відразу за чотири титули в суперважкій вазі (WBA, IBF, WBO, IBO), для держави нічого не значить?" — написав Руденко.


На думку журналіста, у цій ситуації може бути політична підоснова — з 2013 року Усик працює з промоушен-компанією К2 Promotions братів Кличків.


"А прізвище Кличко, як відомо, останнім часом стала" червоною ганчіркою "для Офісу президента", — зазначає Руденко.


Рішення не показувати бій, як вважає журналіст, могло прийматися на рівні Держкомтелерадіо, яке повністю контролює глава Офісу президента Андрій Єрмак.


"Так це чи ні, достеменно не відомо. Втім, хай там що, але факт залишається фактом: українцям не показали історичний бій Усик-Джошуа" — додав Сергій Руденко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини