Завершено розслідування справи Михайла Єфремова

МВС завершило розслідування справи відомого актора

Міністерство внутрішніх справ Російської Федерації завершило розслідування кримінальної справи актора Михайла Єфремова, який влаштував ДТП зі смертельним результатом. Про це повідомляє офіційний сайт Головного управління МВС у Москві.

"Передбачуваний винуватець ДТП в той же день був затриманий співробітниками поліції. У найкоротші терміни організований і реалізовано в повному обсязі комплекс необхідних слідчих дій. В якості доказів до кримінальної справи долучено висновку автотехнічної, відеотехнічної, судово-медичної, дактилоскопічної та ряду інших експертиз", - йдеться в заяві.

Як писали "Коментарі", четвертим потерпілим у справі Михайла Єфремова став молодший син загиблого в ДТП Сергія Захарова і його цивільної дружини Ірини, Валерій. Потім адвокат Михайла Єфремова Ельман Пашаєв не став відповідати на питання журналістів про те, чи перебував актор за кермом автомобіля під час смертельного ДТП.

"Єфремов в момент дорожньо-транспортної пригоди нічого не пам'ятає. Усі ж ви бачили, у якому стані він перебував конкретно в той момент. Ось вже всі засоби масової інформації пишуть, що приїхали співробітники поліції та побачили там Єфремова. А коли вони приїхали? Після ДТП, правильно ж? Всі розповідають про те, що було після. Але ніхто не знає, що було до і під час", - сказав Пашаєв.