За секунду до смерті: на відео потрапив момент, як залізничник врятував пішохода у Рівному (ВІДЕО)

Врятований пішохід після інциденту просто пішов далі

В обласному центрі стався надзвичайний випадок. Працівник залізниці врятував перехожого від смерті за кілька секунд до того, як потяг пронісся повз. Про це повідомляє ТСН.

Дорожній інцидент трапився у Рівному. Чоловік у навушниках йшов вулицею та не чув, що до нього на шаленій швидкості наближається потяг. Працівник, що в той момент працював на залізничному переході, побачив, що чоловік може загинути. Він підбіг до нього, висмикнув навушники та відштовхнув від колій.

Стало відомо, що життя чоловіку врятував черговий, що працює на залізничному переїзді у Рівному. А перехожий просто піднявся та пішов далі.

А тим часом на залізниці у Рівному думають, як відзначити свого відважного працівника. Проте сам рятівник вже заявив, що не хоче спілкуватися із представниками ЗМІ. Каже, що зробив те, що мав.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що у Рівненській області колишній прокурор на смерть збив жінку. Колишній працівник прокуратури на території Рівненської області скоїв смертельну ДТП. Її жертвою стала мама багатодітної родини, яка поверталась в свою домівку на скутері. Наїзд експравоохоронець скоїв опівночі. Коли розгледів, що накоїв, хотів накивати п’ятами. 35-річна мешканка області поспішала додому з роботи, коли її настиг кросовер. Її смерть була миттєва. А от прокурорський працівник може уникнути покарання, стверджують рідні.Олеся працювала кухарем, їхала до родини. До дому не домчала якихось кілька кілометрів. За словами Людмили Боровик, яка доводиться сестрою покійній, на Олесі немає живого місця. Горе-водій тягнув понівечене жіноче тіло разом зі скутером метрів 30.