З каналом "НАШ" все вирішено: Ольга Герасим'юк назвала причину закриття ЗМІ

Канал "НАШ" хочуть позбавити ліцензії за "скабєєвщину"

Голова Нацради з теле- і радіомовлення Ольга Герасим'юк вважає, що є всі підстави для того, щоб телеканал "НАШ" опинився серед заборонених для трансляції на території України й був позбавлений ліцензії. Причина - "скабєєвщина" на телеканалі. Як передає видання "Коментарі", про це Ольга Герасим'юк заявила у розмові з журналістом "Укрінформу".

Ольга Герасим'юк зазначила, що вона як людина намагається давати відсіч будь-яким виявам "скабєєвщини" усіма можливими способами. Також журналіст зазначила, що вона особисто не може зрозуміти тих своїх колег, які працюють на телеканалі "НАШ" і таким способом намагаються заробити собі на хліб.

Голова Нацради зазначила, не можна опускатися до того, щоб порушувати норми й закони у гонитві за рейтингами. Адже можна мати хороший рейтинг, велику глядацьку аудиторію, не порушуючи закони й правила. Тому, швидше за все, незабаром каналу "НАШ" доведеться приєднатися до числа каналів "112 Україна", "News One", "ZiK", які потрапили під санкції РНБО і їх трансляція була припинена.

Читайте також на порталі "Коментарі" - вперше 19 серпня з'явилася інформація, що представники Нацради з питань телебачення і радіомовлення готуються в суді відстоювати прохання на відкликання ліцензії у каналу "НАШ". Причина закриття каналу - один із травневих випусків чергової авторської телепрограми, де гостем прямого ефіру став ексглава "Комуністичної партії України" Петро Симоненко, відомий своїми різкими висловлюваннями про чинну владу і вихваляння радянського минулого.