Головна Новини Суспільство події Ярославу Магучіх все-таки викликали на килим в Міноборони
commentss НОВИНИ Всі новини

Ярославу Магучіх все-таки викликали на килим в Міноборони

У Міноборони поговорили з Магучіх після її обіймів з російською спортсменкою

13 серпня 2021, 16:06
Поділіться публікацією:

Як і анонсувалося раніше призера Олімпіади-2020 в Токіо Ярославу Магучіх, яка є молодшою сержанткой ВСУ, викликали на килим в Міноборони у зв'язку з інцидентом на церемонії нагородження, коли спортсменка не стримала емоцій і в пориві ейфорії обнялась з російською спортсменкою. Як інформує видання "Коментарі", про зустріч в Міноборони розповіла заступник міністра оборонного відомства Анна Маляр у себе в Facebook.

Ярославу Магучіх все-таки викликали на килим в Міноборони

Ярослава Магучіх Фото: eurosport.ru

Анна Маляр зазначила, що поясненням спортсменки і офіцера ЗСУ вона задоволена. Причина такої поведінки 19-річної дівчини — ейфорія, яка її переповнювала після завоювання "бронзи" на найпрестижніших змаганнях. При цьому юна спортсменка віддає собі звіт і розуміє, що на сході йде російсько-українська війна, яку розв'язав і веде проти України Кремль. Також дівчина розуміє, що скандал розгорівся внаслідок використання цього фото російською пропагандою. Ярослава Магучіх пишається тим, що є офіцером ВСУ і вважає себе патріотом України.

Маляр пояснила, що інцидент вичерпано, але роботу треба було провести, оскільки Ярослава Магучіх — це не просто спортсменка збірної України, а, в першу чергу, представник ВСУ, де публічна поведінка офіцерського складу прописана Доктриною публічного спілкування в ЗСУ і всі офіцери зобов'язані її дотримуватися. Зараз йде робота з безпосереднім керівником Ярослави Магучіх в ЗСУ. Анна Маляр запевнила, для того, щоб подібних скандалів і безглуздих ситуацій не повторювалося буде проведена робота зі спортсменами-військовослужбовцями на предмет ретельного ознайомлення з Доктриною.

Читайте також на порталі "Коментарі" — мер Дніпра Борис Філатов заступився за Ярославу Магучіх, яка потрапила в скандал.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

алекс

13 серпня 2021, 15:32

это еще вопрос, кто начал войну на Востоке: Порошенко или Путин ? - большой вопрос !

Харя Кришны

13 серпня 2021, 15:23

И чем не совок? Были враги народа - есть враги Украины. Был внешний враг - Америка, теперь - Россия. Была враждебная идеология и советская. Теперь патриотычнэ и промосковськэ. Воруют, правда больше. При Союзе каждый брал по чину, за большее сажали. А сейчас украл - отдай часть и спи спокойно. Не расстреливают? Так это общемировая тенденция, как технический прогресс, гаджеты и соцсети.


Новини