Ялинку якого міста українці вважають найкрасивішою (ФОТО)

Загалом у рейтинг потрапили 30 ялинок із різних міст України

У період свят у містах України традиційно встановили новорічні ялинки. Кожне місто постаралося зробити свою ялинку незвичайною і не схожою на решту. Зараз у Мережі проводиться голосування за найкращу та найсвятковішу ялинку 2022 року.

Подібне голосування триває вже не перший рік. Протягом кількох років напередодні Нового року відкривається голосування за незвичайну ялинку країни. Загалом у рейтинг потрапили 30 ялинок із різних міст.

На сьогоднішній день на першому місці опинилася ялинка з міста Миколаїв. Вона значно випереджає своїх конкурентів за голосами. За миколаївське святкове деревце проголосували понад 8000 людей. До слова, столична новорічна ялинка опинилася на восьмій позиції. Її випередили ялинки з Чернігова, Черкас, Бучі, Миколаєва, Харкова, Вінниці та Чернівців. Таким чином, за ялинку на Софіївській площі проголосували 122 особи.

Фото - "ЛУН"

Зазначимо, що минулого року у боротьбі за звання найкращої новорічної ялинки країни перемогла також ялинка у Миколаєві. На другому місці опинилося святкове дерево із Луцька, а на третьому місці – із Черкас.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що ялинка одного з українських міст увійшла до ТОП-15 найкрасивіших у Європі. Новорічна красуня з України посіла 13 місце у рейтингу. Докладніше про це читайте в нашому матерілі.

Також портал "Коментарі" писав про те, що чому новорічна ялинка може викликати головний біль. У цьому питанні зналися вчені з Великобританії. За їхніми словами, святкове деревце несе у собі якусь небезпеку.