Головна Новини Суспільство події Як тренер збірної України з футболу відреагував на заяви росіян щодо нової форми
commentss НОВИНИ Всі новини

Як тренер збірної України з футболу відреагував на заяви росіян щодо нової форми

Андрій Шевченко задоволений дизайном нової форми для своєї команди

8 червня 2021, 14:46
Поділіться публікацією:

Головний тренер збірної України з футболу та володар "Золотого м'яча" Андрій Шевченко на своїй пресконференції після товариського матчу Україна — Кіпр прокоментував висловлювання російських пропагандистів стосовно нової форми національної команди. Про це повідомляє Трибуна.

Як тренер збірної України з футболу відреагував на заяви росіян щодо нової форми

Андрій Шевченко - фото з відкритих джерел

Шевченко лаконічно зазначив, що реакція громадян Російської Федерації йому не цікава, а в цьому питанні він орієнтується виключно на думку вітчизняних вболівальників, які тепло зустріли дизайнерське оновлення.

"Мене взагалі не цікавить їхня (росіян — прим. ред.) реакція. Мене цікавить наша реакція. Я думаю, нашим вболівальникам форма сподобалася. Тому я задоволений", — заявив тренер.

Нагадаємо, що збірна України переможно обкатало нову форму, яка злить російських пропагандистів. У заключному товариському матчі перед Євро-2020 команда Андрія Шевченка в Харкові на  стадіоні "Металіст" переграла збірну Кіпру з рахунком 4:0.

Як раніше повідомляв інтернет-портал "Коментарі"  Україна показала нову футбольну форму, в якій національна збірна виступить на Євро-2020 (той стартує на цьому тижні), однак її дизайн викликав гнів у російських чиновників і пропагандистів. На формі Україна зображена в її державних кордонах, включаючи тимчасово окуповані території.

На думку доктора юридичних наук екс-постійного представника президента України в АР Крим Бориса Бабіна, причини розгорнутої владою РФ і підконтрольними їй медіа істерії щодо уніформи українських футболістів раціонально пояснити досить складно. Він вважає, що у росіян в цій галузі тепер є величезний комплекс неповноцінності.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини