Як потрапити у поїзд без COVID-сертифіката : пасажир розповів чи реально "домовитися"

Ситуація з домовленостями мала місце в потязі "Київ - Ковель"

Клієнт "Укрзалізниці", працівник медіа Ілля Лихотоп в соціальних мережах розповів, як діють нові приписи залізничників. Це, насамперед, наявність в кожного пасажира сертифіката вакцинації або негативного тесту на коронавірусну хворобу.

За його словами, з працівниками Укрзалізниці можна таки знайти спільну мову, не дивлячись на обов’язкову вимогу мати при собі медичні документи.

Ситуація, яка він повідомляє, наступна. Киянин придбав квиток, мав при собі сертифікат вакцинації, разом з тим спостерігав чи такі законослухняні інші мандрівники.

Молодий юнак та літній чоловік за дозволом щодо поїздки без обов’язкових медичних документів ходили аж до начальника поїзда. Він категорично не погоджувався, але потім ситуація змінилась.

Залізничник навідріз відмовлявся, сердився, просив пасажирів-порушників не гаяти його робочий час. Але вже за кілька хвилин повів їх з собою.

Ця ситуація мала місце в залізничному потязі сполученням Київ-Ковель.

Нагадаємо, що сайт "Коментарі" інформував про те, що. Жінка, яку побили та намагалися зґвалтувати в поїзді, отримала компенсацію: скільки їй заплатила "Укрзалізниця". Киянка Анастасія Лугова, на яку в купе поїзда "Маріуполь –Київ" минулого року здійснив напад мандрівний ґвалтівник в нетверезому стані, отримала за рішенням суду грошову компенсацію від "Укрзалізниці" в розмірі 100 тисяч гривень. Про це вона розповіла в ефірі програми "Сніданок з 1+1".За її словами, таке рішення судового органу її не задовольнило. Вона має намір отримати відшкодування в розмірі пів мільйона гривень для себе і свого сина, який був свідком цього жорстокого злочину. Вона вже цілий рік відвідує лікарів, зокрема, й психологічні сеанси.