Все більше військових РФ переходить воювати на бік України проти режиму Путіна, – розвідка

Російські військові не просто складають зброю, а й переходять воювати на бік України

Розуміння наслідків війни в Україні приходить не стільки цивільним, які досі схильні вірити російській пропаганді, скільки самих російських військових, які все частіше приймають рішення перейти зі зброєю в руках на бік України. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє Головне управління розвідки МО України в Телеграм.

У повідомленні йдеться, що дедалі більше російських військових, яких російське керівництво виправило на війну в Україну, вирішують відмовитися від подальшого виконання злочинних наказів. Також дедалі більше фіксується випадків, коли військові не лише готові скласти зброю, а й перейти зі зброєю до рук воювати на бік України. Вони не просто готові боронити українську землю, а й боротися проти злочинного режиму Путіна.

Читайте також на порталі "Коментарі" - експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню висловили впевненість, що поступово все більше країн відкрито готові будуть називати президента РФ Володимира Путіна військовим злочинцем. Після такого визнання Росії та путінському режиму вже не уникнути відповідальності за криваву війну проти України.

Також видання "Коментарі" повідомляло – голова зовнішньополітичного відомства Європейського союзу Жозеп Боррель вважає, що найближчі 15 тижнів війни в Україні можуть стати вирішальними. Свою думку дипломат пояснив тим, що Росія не налаштована на те, щоб дійти якогось рішення щодо мирних переговорів з Україною та спробує найближчі тижні переламати хід у війні. Від того, чи вдасться їй задумане і залежатиме розв'язка у війні.