Військовий експерт назвав міста по яких окупанти битимуть найбільше

Масовані удари агресор наноситиме по Сєверодонецьку, Лисичанську та іншим містам

Луганський напрямок, Сєверодонецьк, Лисичанськ – це ті українські міста, які сьогодні є об'єктом номер один для супротивника і по яких Росія завдаватиме найбільше ударів. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону заявив військовий експерт Сергій Кузан.

Експерт зазначив, що Україна вже увійшла до нової фази війни і росіяни намагаються реалізувати ті плани, які ВСУ вже були відомі заздалегідь. Ці плани полягають у тому, щоб створити на Донбасі нові "котли", взявши в оточенні українських захисників. От тільки Сєвєродонецьк та Лисичанськ, як ключові міста на Донбасі, добре укріплені, і шансів для російських військ взяти ці населені пункти немає жодних.

Зазначимо, за повідомленнями Генштабу ЗСУ, Луганський напрямок вже тиждень поспіль, як є найнеспокійнішим. Там практично не вщухає повітряна тривога, рашистські війська кидають усі свої сили, щоб масово наступати, прориваючи оборону ЗСУ. Ось тільки плани реалізувати поки що не вдається. Сили ООС разом із іншими підрозділами ЗСУ стримують атаки агресора.

Читайте також на порталі "Коментарі" - Москва програє в Україні і тому перші особи Кремля все частіше роблять істеричні заяви в бік Заходу, намагаючись залякати союзників України. У свою чергу країни "Групи семи" (G7) не дуже прислухаються до заяв Москви і заявляють, що територіальна цілісність України має бути відновлена. Також світові лідери запевняють, що не залишать Україну наодинці з російською агресією. Про що говорять такі заяви видання "Коментарі" розбиралося разом із експертами.