Відоме ім'я та фото водія, який був за кермом фури на Кримському мості (ФОТО)

8 жовтня підірвали Кримський міст за допомогою фури.

Вранці, в суботу було підірвано кримський міст. З часом по відеозаписах було встановлено, що його підірвав чоловік, який їхав на фурі. Тепер український журналіст Андрій Цаплієнко оприлюднив фото водія у своєму Telegram-каналі.

Водієм фури виявився 51-річний Махір Юсубов. Така інформація була надана рідними росіянина, які змогли впізнати його з відеодопитів.

Як повідомляють рідні, саме Махір Юсубов був власником вантажного автомобіля. Чоловік займався перевезеннями та отримував замовлення на різних інтернет-ресурсах. З часом Махір переоформив фуру на свого племінника Саміра, але продовжував працювати на ній.

Самір Юсубов, племінник Махіра записав відео в якому повідомив, що не має ніякого відношення до підриву Кримського мосту. Самір також зазначив, що перебуває за кордоном, але у його будинку проводяться обшуки. Сам чоловік з Кубані, як і його дядько.

Фото водія вантажівки Махіра Юсубова, який підірвав Кримський міст можна переглянути нижче:


За попереднім слідством встановлено, що під час вибуху загинуло троє людей, пасажири легкових автомобілів, що перебували поблизу місця вибуху.

Раніше портал "Коментарі" зробив підбірку реакцій, які виникли у користувачів від підриву Кримського мосту.

Також "Коментарі" писали про ймовірну причину підриву мосту, що з'єднував Крим з Російською Федерацією. Колишній працівник СБУ вважає, що міст підірвали самі росіяни. За його словами такий крок може змусити Володимира Путіна прискорити використання ядерної зброї та поліпшить військове становище Росії у війні проти України.