Головна Новини Суспільство події Відновлення польотів за кордон: куди полетять перші літаки з України
commentss НОВИНИ Всі новини

Відновлення польотів за кордон: куди полетять перші літаки з України

В перший день відновлення міжнародного авіасполучення найбільший український аеропорт "Бориспіль" планує відправити за кордон 7 літаків

15 червня 2020, 08:51 comments1917
Поділіться публікацією:

В Україні стартував черговий етап виходу з карантину. Вже сьогодні українцям дозволили летіти за кордон. Відновити міжнародне сполучення з 15 червня вдалося з кількома країнами, зокрема, європейськими.

Відновлення польотів за кордон: куди полетять перші літаки з України

Перші літаки з "Борисполя", згідно з даними онлайн-табло, вирушать вже цього ранку у Кишинів і бельгійське місто Остенде. Трохи пізніше очікується виліт у Мінськ та Ахмедабад. В обід літаки вирушать в Амсетердам і Дубай. А ближче до вечора — у Вільнюс і знову в Мінськ. З цих міст повинні прилетіти літаки і в Україну.

Був запланований також рейс до Тель-Авіву — на 16:10. Однак його скасували.

"З понеділка повинно бути багато рейсів. У планах — 15 регулярних рейсів. Але чи будуть вони всі виконуватися, говорити складно. Компанії почали продаж квитків, але попит не такий великий. Можливо, деякі заплановані рейси будуть скасовувати", — розповів раніше генеральний директор аеропорту "Бориспіль" Павло Рябікін.

Згідно з даними на сайті аеропорту "Київ", всі міжнародні рейси на сьогодні скасовані. А ось з одеського аеропорту повинен відправитися літак в Мінськ. В аеропортах Львова та Харкова міжнародне авіасполучення поки що не відновлювали. Тут приймають і відправляють лише внутрішні рейси.

Раніше міністр інфраструктури Владислав Криклій повідомив, куди в першу чергу полетять літаки з України, і які обмеження очікують українських пасажирів в аеропортах за кордоном. Наприклад, прилетівши до Великобританії, доведеться дотримуватися двотижневого карантину. В аеропортах Туреччини українцям потрібно буде пройти тест на коронавірус. США і Албанія поки що жодних вимог не висували.

З 27 червня літаки з України планують відправити в Туніс. Пасажирам також доведеться здати тест на коронавірус в аеропорту.

Нагадаємо, що літаки між українськими містами запустили ще 5 червня.

Також раніше "Коментарі" розповідали, коли українці зможуть полетіти в Туреччину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини