Головна Новини Суспільство події Вантажівка в'їхала у натовп протестувальників у США і ракета Китаю в космосі: новини, які ви могли пропустити
commentss НОВИНИ Всі новини

Вантажівка в'їхала у натовп протестувальників у США і ракета Китаю в космосі: новини, які ви могли пропустити

У Міннеаполісі, де в натовп влетіла на швидкості вантажівка, на протести проти свавілля поліцейських вийшли близько 6-7 тисяч людей

1 червня 2020, 08:11 comments2529
Поділіться публікацією:








Вантажівка в'їхала у натовп протестувальників

Вантажівка в'їхала у натовп протестувальників у США і ракета Китаю в космосі: новини, які ви могли пропустити

Протести в Міннеаполісі ледь не завершилися трагічно. У натовп людей в'їхала на швидкості вантажівка. Про постраждалих не повідомляють. Водія вже затримали, пише NBC News. Перед цим натовп спробував влаштувати йому самосуд. Як розповів губернатор штату Міннесота, траса, куди заїхав ваговоз, була перекрита. Чому водій попрямував саме туди — поки що незрозуміло. Протестувальники спробували витягти його з машини, але поліцейські прибули вчасно, щоб чоловік не встиг отримати серйозних травм. Кілька тисяч людей вийшли на вулиці Міннеаполіса, так як вирішили приєднатися до загального протесту в США проти свавілля поліцейських. Він спалахнув, коли загинув афроамериканець Джордж Флойд. Поліцейський застосував задушливий прийом під час його затримання і чоловік через нього помер.


Комендантська година у Вашингтоні

Протести спалахнули і в столиці США — Вашингтоні. Люди прийшли мітингувати прямо під Білий дім. Через це в місті вирішили ввести комендантську годину. Мер Мюріел Боузер поки що розпорядилася запровадити обмеження тільки на одну ніч — з 23 години неділі до 6 ранку понеділка. Разом з тим, на вулиці вивели бійців Національної гвардії. Протестувальників це не зупинило. Біля Білого дому вони підпалили дорожні знаки. New York Times пише, що секретна служба США відправила Дональда Трампа в президентський бункер.


Авіакатастрофа в Італії

Дві людини загинули під час аварії приватного літака в Італії. Він піднявся в небо з території приватної школи пілотів недалеко від Риму. Це був надлегкий літак. На борту перебували двоє чоловіків, пише Corriere della Sera. Їхні обгорілі тіла знайшли на місці трагедії рятувальники. Що саме пішло не так під час польоту, вже з'ясовують фахівці. Очевидці розповідають, що, перш ніж впасти літак загорівся прямо в повітрі. Це могло статися через неполадки в двигуні.


Запуск ракети в Китаї

Не Маском єдиним. Китайці також продовжують підкорювати простори космосу. Вони успішно відправили на орбіту ракету Long March-2D з двома супутниками. Про це пише Xinhua. Один з апаратів буде допомагати фахівцям досліджувати з космосу ландшафт при забудові міст, будівництві доріг. Також він може допомогти оцінити якість врожаю і вказати на наслідки різних катастроф. Ще один супутник Китаю буде збирати інформацію про кораблі і літаки.


Раніше "Коментарі" розповідали про те, що Україна також планує відправити ракету в космос у найближчі кілька років. Як думаєте, вийде?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини