Вакцинуємося і бігом на концерт: в МОЗ придумали, як стимулювати українців

Ляшко анонсував новий "бонус" для тих, хто вакцинується на цьому тижні

Міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко озвучив новий стимул для українців, які зважаться на вакцинацію проти коронавірусу на цьому передсвятковому тижні. Стимул цей полягає в тому, що всі вакциновані на цьому тижні отримають приємні сюрпризи - квитки на концерт до Дня Незалежності на НСК "Олімпійський". Як передає видання "Коментарі", про це міністр заявив в ефірі телеканалу "Україна 24".

Як бачимо, в той час, як країни Заходу починають використовувати "метод батога", оголошуючи про ряд обмежень для невакцинованих громадян, в Україні все ще сподіваються на "метод пряника", намагаючись достукатися до свідомих громадян домовленостями і різного роду стимулами.

Так умова для отримання заповітних квитків дуже проста - потрібно прийти в пункт вакцинації з середи 18 серпня і провакцинуватися, тим самим ставши власником заповітних квитків на святковий концерт, приурочений до Дня Незалежності.

Віктор Ляшко також поділився порадою, як точно отримати квитки. Для стовідсоткової ймовірності потрібно прийти в пункти масової вакцинації, ті, що розташовані в торгово-розважальних центрах і в інших громадських місцях.

Відзначимо, добігає кінця літо і саме час згадати про одну з найгучніших обіцянок Віктора Ляшко. Перед тим як обійняти посаду міністра охорони здоров'я в країні він пообіцяв, що за літо провакцинуються 5 млн наших співвітчизників. В сумі буде зроблено 10 млн щеплень. Але поки що ця обіцянка з тріском провалюється. Україна тільки підходить до позначки в 2,7 млн вакцинованих.

Читайте також на порталі "Коментарі" - Ляшко назвав дві умови для отримання міжнародного сертифікату про вакцинацію.