В "Укрзалізниці" розповіли, які поїзди курсують під час карантину

Незважаючи на карантин в Україні, зараз на залізниці курсує 700 приміських і 65 поїздів далекого прямування

"Укрзалізниця" відновила близько 50% рейсів, які були популярні до карантину. Попри епідемію в Україні, зараз на залізниці курсує 700 приміських і 65 поїздів далекого прямування. Про це повідомили в пресслужбі компанії.

За словами в. о. голови правління Івана Юрика, залізниця поступово повертається до тих обсягів руху, які були до карантину. Однак подальше відновлення пасажирського руху залежить від епідемічної ситуації в країні. За словами Юрика, українці не повинні забувати про правила, які діють у період поширення коронавірусу: на вокзалах і в поїздах потрібно обов'язково бути в масці та дотримуватись соціальної дистанції в 1,5 метра.

У пресслужбі компанії говорять, що всі пасажирські поїзди проходять посилену дезінфекційну обробку як перед рейсом, так і після нього. Що ж стосується працівників залізниці, всі вони забезпечені масками, пройшли інструктаж і медогляд.

Як раніше повідомляли "Коментарі", "Укрзалізниця" запустила додаткові поїзди в курортні міста України. В липні почали курсувати 6 нових поїздів в південні регіони країни.