В Україну йде відчутне похолодання: назвали точну дату

27 грудня в Україні також очікується невелике зниження температури

Найближчими днями відчутних холодів на території країни не передбачено, прогнозується відносно тепла погода з опадами час від часу, проте з 5 січня 2024 року ситуація зі звичною погодою зазнає змін. Про це інформує відома прогнозистка Наталка Діденко.

"Найближче відчутне похолодання - із 5-го січня", - робить синоптик свій новий прогноз. .

В середу, як стверджує Діденко, прогнозується нетривале похолодання – вдень стовпчик термометра на території країни показуватиме +2...+6 градусів, в південних регіонах +7...+12 градусів.

"Північно-західний вітер буде сильним, із штормовими поривами до 15-20 метрів за секунду. Дуже обережно", - застерігає відома прогнозистка

Протягом теплої ночі на певних територіях прогнозуються дощі, а вдень ці дощі перейдуть у фазу мокрого снігу. В південних регіонах країни істотних опадів не очікується, там прогнозуються можливі прояснення з сонцем.

В столиці 27 грудня прогнозується хмарна погода, йтиме дощ, потім він перейде в мокрий сніг.

"Вітер сильний! Північно-західного напрямку, пориви до 15-20 метрів за секунду", - інформує синоптик.

Ця ніч в Києві буде дещо теплішою, ніж завтрашній день: вночі +4...+7, вдень +2...+5 градусів.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, яка погода буде в Україні у січні 2024. Перший місяць нового 2024 року в українських регіонах прогнозується теплішим, ніж це було раніше. Такий прогноз оприлюднили в Українському гідрометцентрі. Кількість опадів прогнозується 32-43 мм (в горах Криму 77 мм), що є нормою. В східних, Закарпатському, Львівському, Івано-Франківському та Чернівецькому регіонах очікується 35-78 мм опадів (в Карпатах місцями 80-100 мм), що є трохи більше за норму.