В Україну йде холод: що буде з погодою

Наталка Діденко прогнозує суху, але холодну погоду

Завтра, в четвер, 7 березня, погоду в Україні формуватиме антициклон. З цієї причини погода буде сухою, але холодною. Про це повідомляє в своєму прогнозі відомий синоптик Наталка Діденко.

"Синоптична ситуація в Україні 7-го березня визначатиметься антициклоном, на ім'я Jasper, що означає переважно суху погоду в більшості областей", - розповіла прогнозистка.

Як стверджує Наталка Діденко, температура повітря серед тижня буде низькою.

"Найближчої ночі від 2 тепла до 5 морозу, протягом дня від 1 морозу до 5 тепла, у південній частині+4...+9, на Закарпатті - до +11 градусів", - повідомляє прогнозистка.

В столиці завтра опади також не прогнозуються. Вночі очікують мороз до -2...-4, а вдень стовпчик термометра показуватиме близько нуля.

"Холодна погода триватиме довго, перейде на наступний тиждень. А потепління розпочнеться після 16-го березня", - стверджує Наталя Діденко.

Зокрема, сьогодні в Україну прийшло похолодання. Як прогнозує інший синоптик Ігор Кібальчич, місцями вночі температура опускатиметься до -10 градусів. При цьому, вночі 7 березня на території північно-східних областей холоднішатиме до -5...-10 °С, а вдень буде близько 0 °С.

На вихідні стовпчик термометра трохи підніметься, проте все одно погода буде холодною. Тільки вдень на території західних областей повітря прогріється до більш комфортних +10...+13 °С.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що в Україні циклонів з ураганними вітрами може стати більше. Циклон "Філ", що наробив шкоди в українських регіонах, був одним з найсильніших на території чорноморського регіону за останні кілька десятків років. Далі такі циклони утворюватимуться щораз частіше.