В Україну повертаються грози і похолодання: як зміниться погода в Україні

Синоптики розповіли, якою буде погода в країні

Пора погожого та сонячного бабиного літа в нашій країні схоже закінчується. Адже знову повертається сльота з холодними опадами і різкими вітрами. Про це інформує Український гідрометцентр.

Надокучливі дощі прийдуть з півдня вже в неділю, 12 вересня. Першого робочого дня нового тижня сльота з грозами вже витіснить сонце і тепло в західному та південному регіонах. У вівторок, 14 вересня крім вересневих дощів повернуться і шквали, які накриють територію всієї країни.

Новий атмосферний фронт сприятиме тому, що температура повітря опуститься вниз на кілька градусів. Стане холодніше.

Але в п’ятницю, 10 вересня ми ще зможемо насолодитись сонячною, теплою дниною. Як стверджує знаний прогнозист Наталя Діденко, температура в Україні буде +20+26 по країні, опади не передбачаються.

В столиці держави +22+25, ясно, сонячно, дощу не буде.

Якою буде погода на вихідні?

В п’ятницю, та наступні за нею вихідні в нашій країні буде погожо та сонячно. Стовпчик термометра плюсуватиме+23+27 градусів. Сльота розпочнеться 13 вересня. Опади прийдуть в західний та частину південного регіону. Але буде тепло+21+27 градусів. 14 вересня сльота прийде на всі інші території разом з прохолодним, рвучким вітром.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" повідомляло про те, що народний синоптик розповів, якою буде погода цієї осені.Цьогоріч погода під впливом примхливого Сатурна. Тому бабине літо буде коротким, а сама осінь – прохолодною, зі сльотою і, навіть, листопадовим снігом, який плавно перейде в ранню зиму. Відомий прогнозист Леонід Горбань розповів, якою буде осінь, що прийде на зміну літу вже скоро.