В Україну повертається потепління: синоптики розповіли де буде до +14 градусів

Актуальний прогноз погоди

Погода в нашій країні знову кардинально зміниться. На зміну морозам прийде пом’якшення температури, в деяких регіонах буде +14. Але потепління буде з опадами. Про це інформує Meteoproq.

За прогнозом синоптика Ігоря Кибальчича, матимемо знову природні гойдалки. Після похолодання стане тепло. Але погодна ситуація буде нестійкою, температура коливатиметься, атмосферний тиск змінюватиметься.

Синоптик розповів, що 15-17 листопада матимемо нового гостя, прийде холодний скандинавський антициклон UTA. Через нього температура впаде нижче норми на 3-6 градусів. Стовпчик термометра в середньому за добу показуватиме близько нуля, а атмосферний тиск буде вищим, ніж передбачено.

В четвер, 18 листопада із заходу активізується новий циклон, який принесе з собою опади: мряку, дощі, навіть в деяких регіонах йтиме мокрий сніг. Також буде сильним вітер. Температура повітря буде вищою, навіть вночі, в деяких регіонах буде +14 градусів.

В неділю, 21 листопада денної пори повітря прогріється і матимемо+5+10 градусів, в південних регіонах навіть+12+14 градусів тепла.

Нагадуємо, що сайт "Коментарі" інформував про те, що В Україну йде похолодання і сніг.Погода в нашій країні на вихідні буде гарна, сонячна, але холодна. Морози нагадуватимуть про себе лише вночі. Але з початком нового робочого тижня в більшість регіонів прийде холод, а після 19 листопада випаде перший сніг. Про це інформує Український гідрометцентр та Наталка Діденко.За прогнозом пані Діденко, в суботу та неділю буде хоч і сонячно, але вже відчуватиметься зимова прохолода. Але сонячні промені ще грітимуть любителів прогулянок. За її словами, ці вихідні будуть із сонцем, можна буде погрітись від сонячного тепла. Температура в день+5+8 градусів. Вже з понеділка до нас прийде черговий холодний арктичний циклон і денна температура відразу впаде на 3-5 градусів.