Головна Новини Суспільство події В Україну повернулося потепління, але морози не відступають: синоптики оновили прогноз погоди
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україну повернулося потепління, але морози не відступають: синоптики оновили прогноз погоди

Прогноз погоди на 27 січня

27 січня 2022, 00:20
Поділіться публікацією:

В передостанній робочий день тижня на західних та північних територіях синоптики прогнозують опади у вигляді мокрого снігу та дощу. Стовпчик термометра  в різних регіонах коливатиметься і показуватиме  від -12 градусів морозу до +2 градуси. Про це інформує Укргідрометцентр.

В Україну повернулося потепління, але морози не відступають: синоптики оновили прогноз погоди

Погода в Україні (фото з відкритих джерел)

В четвер на Заході вночі йтиме мокрий сніг, а вдень він падатиме разом з дощем. В центральних та північних областях сніг йтиме нічної пори. В решті регіонів опадів не передбачається.

Крім того, на західних територіях за прогнозом синоптиків центру буде буревій із західного напрямку.  Швидкість вітру  буде 7-12 метрів за секунду з поривами до 20 м/с. У Карпатах  пориви будуть сильнішими — до 25 м/с. В решті  українських регіонів прогнозується південно-західний вітер 5-10 м/с.

Крім того, температура повітря на західних територіях становитиме вночі-3-5 градусів, вдень -1+2 градуси. На північних територіях прогнозується температура  вічний час -7 -12, вдень -1 -3 градуси морозу.  В східних областях буде вночі -10 -12 градусів морозу, вдень -4 -6 градусів. В південних областях вночі стовпчик мінусуватиме -3 -5 градусів, вдень буде 0 – 2градуси. В  центральних регіонах вночі мороз становитиме -8 -5 градусів, вдень буде -3 -1 градус.

В столиці в нічний час опади  не прогнозуються. Вдень йтиме мокрий сніг. Температура повітря вночі буде – 7 – 5 градусів морозу,  денної пори-1 +1 градус.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що синоптик спрогнозувала "класичну зиму" в УкраїніЗа словами синоптика Українського гідрометеорологічного центру Наталії Птухи, поточний тиждень у країні ознаменується помірними морозами з невеликими проясненнями та несильним вітром. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини