Головна Новини Суспільство події В Україні не вистачило грошей на ключову програму: про що мова
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні не вистачило грошей на ключову програму: про що мова

Міністерство фінансів на 2025 рік у проєкті бюджету не передбачило фінансування на державну програму єВідновлення – Олена Шуляк

сьогодні, 15:58
Поділіться публікацією:

Програма єВідновлення може залишитися без фінансування у 2025 році. Це стало відомо після того, як у проєкті державного бюджету не передбачили коштів для цієї програми. Наразі депутати активно працюють над тим, щоб внести зміни і повернути фінансування, адже єВідновлення відіграє важливу роль у відновленні України.

В Україні не вистачило грошей на ключову програму: про що мова

У бюджеті на 2025 рік не передбачено грошей для єВідновлення

Як повідомила народна депутатка Олена Шуляк, Міністерство фінансів не включило програму єВідновлення в бюджет на 2025 рік, хоча вона показала свою ефективність. Програма допомагає відновлювати інфраструктуру та соціальні послуги, що є надзвичайно важливим для України в цей період.

"Саме зараз активно працює бюджетний комітет, розглядає правки. Подавала правку і я до бюджету, і Міністерство відновлення через наш профільний комітет, тому що на превеликий жаль, Міністерство фінансів на 2025 рік у проєкті бюджету не передбачило фінансування на державну програму єВідновлення", – зазначила Олена Шуляк.                                               

Зараз бюджетний комітет Верховної Ради працює над внесенням правок до бюджету. Серед них є й пропозиція від Олени Шуляк та Міністерства відновлення, які вважають, що фінансування цієї програми є критично важливим для подальшого розвитку країни.        

Якщо гроші на єВідновлення не знайдуться, це може затримати реалізацію багатьох проектів і сильно вплинути на швидкість відновлення інфраструктури. Експерти кажуть, що без підтримки цієї програми процеси відбудови можуть значно сповільнитися, що негативно позначиться на країні.                                                      



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини