Головна Новини Суспільство події В Україні будуть ловити порушників карантину в маршрутках
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні будуть ловити порушників карантину в маршрутках

В рейди громадським транспортом вирушають співробітники Укртрансбезпеки і Нацполіції

24 червня 2020, 11:17 comments2088
Поділіться публікацією:

Ловити порушників карантину в Україні будуть у громадському транспорті. Поліція і співробітники Укртрансбезпеки будуть штрафувати тих, хто не дотримується маскового режиму і відмовляється надягати маску в автобусах і маршрутках. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій.

В Україні будуть ловити порушників карантину в маршрутках

В рейди на порушників карантину правоохоронці, в першу чергу, вирушать у великих містах.

"Зараз будемо перевіряти Київ, Львів, Одесу, Миколаїв і Рівне. Незабаром перевірки будемо проводити і в інших містах теж", — попередив Криклій.

Нагадаємо, що мінімальний штраф за порушення карантину в Україні — 17 тисяч гривень. Саме стільки може коштувати поїздка в громадському транспорті без маски. До речі, надягати маски зобов'язані не тільки пасажири, але і водії, кондуктори і контролери.

Міністр інфраструктури закликає дотримуватись карантинних правил не тільки пасажирів, але і перевізників. Зокрема, водіям обов'язково повинні перед виходом на рейс міряти температуру, а салони громадського транспорту дезінфікувати.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що в Україні зафіксували новий рекорд за кількістю виявлених випадків коронавірусу за добу. І це незважаючи на те, що з минулого тижня в деяких регіонах країни почали посилювати карантин.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини