Головна Новини Суспільство події В аеропорту Дніпра напали на знімальну групу Михайла Ткача
commentss НОВИНИ Всі новини

В аеропорту Дніпра напали на знімальну групу Михайла Ткача

Нападники вимагали видалити відео, зняте на телефон

14 лютого 2022, 09:10
Поділіться публікацією:

У Дніпрі невідомі скоїли напад на знімальну групу керівника Департаменту журналістських розслідувань УП Михайла Ткача. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на BBC.

В аеропорту Дніпра напали на знімальну групу Михайла Ткача

Михаил Ткач. Фото: detector.media

Як написав сам Михайло Ткач у Facebook, біля ВІП-терміналу аеропорту міста Дніпро на його знімальну групу було скоєно напад. Офіційна охорона, озброєна вогнепальною та холодною зброєю, вимагала від журналістів віддати телефон, на який раніше було знято відео. Озброєні люди вимагали пароль від телефону, щоб видалити зняте раніше відео.

При цьому, як видно на відео, яке вже потрапило до мережі, люди, які представляються офіційною охороною аеропорту, поводилися хамськи, використовували нецензурну лексику та застосовували фізичну силу. Пізніше Ткач вніс роз'яснення, уточнивши, що людина, яка погрожувала йому особисто, представляла приватну охоронну фірму.

При цьому у Нацполіції відреагували на інцидент, повідомивши, що за фактом нападу на журналістів вже відкрито дві кримінальні справи.

Також на те, що сталося, з'явилася реакція мера Дніпра Бориса Філатова. Він висловив обурення через напад на журналістів і закликав керівництво країни зробити все можливе, щоб ця справа не була спущена на гальмах і винні понесли суворе покарання згідно з чинним законодавством.

Філатов порадив правоохоронцям звернути увагу на камери відеоспостереження, яких дуже багато в аеропорту. Якщо відео з цих камер буде видалено, то можна сміливо стверджувати про тісний зв'язок поліції зі злочинцями та криміналом.

Читайте також на порталі "Коментарі" – заступник міністра МВС, що оскандалився, має паспорт РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини