Укрзалізниця запускає експрес в аеропорт Бориспіль

Експрес в аеропорт Бориспіль курсуватиме із зупинкою на станції «Видубичі»

Разом з відновленням внутрішніх і міжнародних авіарейсів у аеропорт Бориспіль з 15 червня почне курсувати Kyiv Boryspil Express. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив в. о. голови АТ "Укрзалізниці" Іван Юрик.

В. о. голови "Укрзалізниці" повідомив, що Kyiv Boryspil Express буде робити зупинку на платформі "Видубичі", яку відкрили сьогодні. За словами Івана Юрика, з 15 червня частково відновлюється курсування експресу, а зі збільшенням кількості авіарейсів в "Укрзалізниці" планують збільшувати і кількість рейсів експресу на добу.

Крім того, Юрик зазначив, що на станції "Видубичі" тепер буде функціонувати транспортний хаб, на якому поєднали в єдиний логістичний ланцюг відразу кілька видів транспорту: залізничний, автобусний, авіатранспорт і метрополітен.

"Така синхронізація дозволить киянам та гостям столиці максимально комфортно подорожувати", – каже Іван Юрик.

Раніше "Коментарі" писали, що в п'ятницю, 5 червня, в Україні відновили внутрішні авіаперельоти, а з 15 червня планують відновити закордонне авіасполучення. Зазначимо, що інші пом'якшення карантинних обмежень в Україні стосуються режиму роботи церковних служб і обрядів, відкриття ресторанів і кафе – з 15 червня хочуть дозволити закладам приймати відвідувачів всередині.