"Укрзалізниця" пропонує обрати один з варіантів зовнішнього вигляду поїзда

Українцям пропонують допомогти визначитися з кольорами лівреї поїзда у рамках фірмової стилістики

Компанія "Укрзалізниця" планує випустити на маршрут один із двох електропоїздів Skoda після ремонту вже до кінця цього року. Наразі "Укрзалізниця" визначається з варіантами косметичного перефарбування лівреї електропоїздів і на цей раз запрошує своїх пасажирів доєднатись до цього процесу. Про це повідомили у пресслужбі компанії і закликали українців долучитись до вибору шляхом голосування.

"Пропонуємо спільно визначитися з кольорами лівреї поїзда у рамках фірмової стилістики. На вибір — декілька варіацій. Голосуйте за посиланням до вечора понеділка, і вже у вівторок ПрАТ "Київський електровагоноремонтний завод" розпочне процес фарбування", - йдеться у повідомленні у соцмережі Фейсбук.


Кожен небайдужий українець може на сайті "Укрзалізниці" проголосувати за один з варіантів екстер’єру лобової частини поїзда:

А також можна проголосувати за один з варіантів дизайну бокової частини поїзда.

Раніше портал "Коментарі" інформував, що "Укрзалізниця" попередила про затримку низки своїх потягів. Вона сталася через негоду на території України та технічні перебої від першої до п'ятої години. Зокрема, як повідомили в компанії-перевізнику, поїзд "Одеса-Чернівці" затримується довше, пасажирам доведеться чекати близько п'яти годин. Зазначимо, що в серпні 2021 року компанії почали співпрацювати для розробки нових стратегій енергоефективності "Укрзалізниці". Читайте також на порталі "Коментарі" про те, що в одній із філій "Укрзалізниці" нараховували 2 млн гривень зарплати людям, які не виходили на роботу.