"Укрзалізниця" передчасно завершила ремонт поїзда, що злетів із рейок

"Укрзалізниця" достроково завершила ремонт поїзда Hyundai Rotem


Національний перевізник вантажів і пасажирів "Укрзалізниця" передчасно фінішував із ремонтом пасажирського швидкісного поїзда Hyundai Rotem, шість вагонів якого в березні цього року злетіли з рейок. Про це повідомляють на сайті компанії.

Згідно з інформацією, за попередніми оцінками експертної комісії, ремонт повинен був зайняти близько року.

"Завдяки роботі фахівців сервісної групи Hyundai Rotem і філії усі роботи вдалося виконати за чотири місяці, працювали цілодобово. Загальна вартість робіт склала майже 67 млн ​​грн", - зазначають у компанії.

Крім того, "Укрзалізниця" навіть встигла завершити випробування поїзда. З 14 серпня він починає курсувати. Перший рейс буде виконаний за маршрутом № 724 Київ — Харків.

Hyundai Rotem - Південно-Корейська компанія, яка виробляє рухомі склади, військової техніки та заводське обладнання. Вона є частиною Hyundai Motor Group. Назва була змінена на сучасну у грудні 2007 року.

Також у компанії нагадали, що обсяг пасажирських перевезень відновлюється після карантину і станом на липень населеність поїздів далекого прямування й Інтерсіті склала 90% і більше.

Зараз "Укрзалізниця" забезпечує 82% вантажних і приблизно 50% пасажирських перевезень, які здійснюються усіма видами транспорту.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", недавно невідомі на ходу напали на пасажирський потяг "Укрзалізниці". Тривожний випадок стався 10 серпня з поїздом "Укрзалізниці". На перегоні Фундукліївка — Цибулеве регіональної філії "Одеська залізниця" група невідомих вандалів напала на приміський поїзд, створивши загрозу безпеці руху і життя пасажирів.