Головна Новини Суспільство події Україну накриють мокрий сніг та штормовий вітер: синоптики розповіли, де зіпсується погода
commentss НОВИНИ Всі новини

Україну накриють мокрий сніг та штормовий вітер: синоптики розповіли, де зіпсується погода

Прогноз погоди в Україні на 18 лютого

18 лютого 2022, 00:00
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В станній робочий день тижня в Україні синоптики обіцяють вітряну погоду. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила Наталія Діденко.

Україну накриють мокрий сніг та штормовий вітер: синоптики розповіли, де зіпсується погода

Погода в Україні 18 лютого. Фото з відкритих джерел

Температура повітря в п'ятницю, 18 лютого, в областях країни практично не відрізнятиметься від тих, що були на день раніше. В середньому, стовпчики термометрів підніматимуть від 2 до 7 градусів вище 0.

Наталія Діденко розповіла, що погода у п'ятницю на всій території країни буде переважно вологою. Періодично йтиме дощ, а також може пролітати мокрий сніг. Крім того, синоптик попередила, що 18 лютого очікується сильний вітер. Пориви північно-західного вітру досягатимуть штормових, 15-22 м/с.

На вихідних Наталія Діденко прогнозує теплу, але вологу та вітряну погоду. За її словами, у суботу та неділю будуть невеликі коливання температури повітря. Проте тепла погода в ці дні все ж таки домінуватиме.

Також в Укргідрометцентрі опублікували докладний прогноз погоди в усіх областях України на 18 лютого.

За даними Укргідрометцентру, мокрий сніг очікується вночі у таких областях: Чернігівська, Київська, Сумська, Полтавська, Черкаська, Харківська, Дніпропетровська, Вінницька, Кропивницька, Хмельницька, Житомирська, Чернівецька, Івано-Франківська, Тернопільська, Рівненська, Волинська, Ужгородська, Львівська. Вдень у цих областях очікується дощ. Також дощова погода вдень 18 лютого буде в Одеській, Миколаївській, Запорізькій, Луганській, Донецькій та Криму.

Україну накриють мокрий сніг та штормовий вітер: синоптики розповіли, де зіпсується погода - фото 2

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" передавав про те, що колумбійський ресторатор, суддя "Майстер Шеф" Ектор Хіменес-Браво показав новий знімок зі своєю новою коханою . У коментарях під фотографією багатьох користувачів зацікавило питання віку обраниці ведучого.

Видання "Коментарі" повідомляло про те, що зачіска з вкрапленням різнокольорової мішури стала новим трендом у соціальній мережі TikTok . Відео із цим прикрасу набрали у соціальній мережі вже 85 млн переглядів.

Читайте також, що був названий спосіб схуднення без дієт та відмови від улюблених продуктів . Британська телеведуча та актриса Надя Савалія розповіла про спосіб, за допомогою якого можна швидко скинути вагу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Влад

18 лютого 2022, 01:21

луцкая обл. -где?


Новини