Україну накриє лютими грозами і холодом: як зміниться погода

Синоптики розповіли, якою буде погода

Новий атмосферний фронт принесе на територію нашої країни наприкінці тижня сльоту та зниження температури. Прийдуть надокучливі холодні дощі, сонечко на якийсь час сховається за темні хмари.

16 вересня найтепліше буде в Західному регіоні. Температура повітря становитиме+20+25 градусів.

Найхолодніша погода прийде до частини Північного та Східного регіонів.Це - немала територія Сумської, Харківської областей. Тут буде по-жовтневому холодно +14+18 градусів.

Як прогнозує синоптик Наталка Діденко, в четвер погожа та тепла погода ще збережеться в західних областях країни. Тут буде +23+25. В інших областях вдень +16+22 градуси. Опадів не буде.

В столиці нашої держави теж буде сонячно і погожо. Термометр покаже +19.

Разом з тим, працівники Укргідрометцентру стверджують, що сльота прийде в Західний регіон. Дощі пройдуть на Закарпатті, Волині та Рівненщині.

Сонячна погода стане прохолодною, як передбачає пані Діденко у вихідні. Сльота і холод витіснить сонечко та улюблене всіма бабине літо.

За прогнозом Укргідрометцентру, на західних територіях будуть сильні грози та вітри 17 вересня, а вже 18 вересня ця непогода переміститься в центр країни. 19-20 вересня вже остаточно стане холодно, пройдуть опади, температура становитиме лише +10+15, на південному сході до +20 градусів.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували своїх читачів про те, що синоптики розповіли, коли зміниться погода в Україні.Синоптики обіцяють на вихідні гарну, сонячну погоду. Ніби літо повернулось до нас знову. Тільки вночі прохолодніше. Але з понеділка у свої права вступає примхлива і дощова осінь.