Головна Новини Суспільство події Українець побив світовий рекорд швидкості на електромотоцикли (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українець побив світовий рекорд швидкості на електромотоцикли (ВІДЕО)

Цей рекорд був найскладнішим для гонщика

13 серпня 2021, 19:07
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українець побив світовий рекорд швидкості на мотоциклі. Про це повідомляє видання Кореспондент.

Українець побив світовий рекорд швидкості на електромотоцикли (ВІДЕО)

Українець побив світовий рекорд швидкості на електромотоцикл. Фото: скріншот з відео

У Сполучених Штатах Америки на змаганнях Bonneville Speed Week 2021, які проходять на дні висохлого соляного озера Бонневиль українець, на ім'я Сергій Малик встановив рекорд швидкості на електробайк.

Як стало відомо, український гонщик виступав на електромотоцикли, який був перероблений з мотоцикла Дніпро. Малик зумів розігнатися до 172 кілометрів на годину і встановити новий світовий рекорд швидкості для транспортного засобу такого класу.

Після заїзду рекордсмен розповів, що цей рекорд був найскладнішим для нього. Він став уже 40-м подібним досягненням в кар'єрі гонщика.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що українська спортсменка Ганна Васюк протягом дня встановила два рекорди. Тепер українка мріє побити світовий рекорд у вправі "дамбл". Анна Васюк, Маргарита Кучина та Ольга Лящук в Івано-Франківську встановили Національний рекорд у вправі "трек-пул" у неділю, 8 серпня. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, яким світовим рекордом ознаменувалася Олімпіади-2020. Повідомляється, що розігруюча збірної США з баскетболу Сью Берд увійшла в історію Олімпійських ігор. 40-річна Берд, яка виступала прапороносцем збірної США на церемонії відкриття, встановила новий рекорд XXI століття за кількістю передач в матчах Олімпійських ігор. Це кращий результат з 1996 року, коли її землячка Тереза Едвардс зробила 15 передач. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини