Українці зможуть опинитися в ЗСУ за два кліки: деталі

Українці зможуть підписувати контракт із ЗСУ в застосунку "Резерв+"

У застосунку "Резерв+" вже з’явився функціонал онлайн-рекрутингу й з’явиться можливість підписання контракту у кілька кліків. Як інформує портал "Коментарі", про це пише "АрміяInform" з посиланням на заступницю міністра оборони Катерину Черногоренко.

Замміністра розповіла, що укомплектування ЗСУ й інших Сил оборони є ключовим завданням. Саме тому у Міноборони погодили можливість онлайн-рекрутингу прямо в "Резерв+".

"Ми зібрали найбільшу кількість вакансій яка існує на сьогодні в країні, це 4 000 вакансій, і завдяки цьому інструменту громадянин або громадянка зможуть обрати найбільш релевантну для себе посаду в Збройних Силах України", - розповіла Черногоренко.

За її словами, онлайн-рекрутинг в "Резерв+" буде розвиватися. У фокусі Міністерства оборони саме добровільний ректутинг.

Катерину Черногоренко зазначила, що амбітна мета – розвивати цей функціонал і надати можливість всім користувачам прямо в застосунку підписати контракт в декілька кліків.

"Це буде наступна ітерація онлайн-рекрутингу, яку ми запустимо найближчим часом, для того, щоби повністю цифровізувати цикл входу наших громадян як добровольців до лав ЗСУ", - підкреслила заммінстра оборони.

Читайте також на порталі "Коментарі" - користувачів "Резерв+" можуть чекати неприємності: про що йдеться.

Також видання "Коментарі" повідомляло - у застосунку “Резерв+” виникла помилка, через яку термін дії відстрочки від мобілізації було змінено. У деяких користувачів з'явилася відстрочка до закінчення мобілізації. Однак це помилка, повідомила заступниця міністра оборони з питань цифровізації Катерина Черногоренко