Головна Новини Суспільство події Україна відновила роботу пунктів пропуску на кордоні з Росією та Білоруссю
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна відновила роботу пунктів пропуску на кордоні з Росією та Білоруссю

На кордоні України з Росією та Білоруссю завдяки послабленню карантину було вирішено відновити рух у пунктах пропуску

17 червня 2020, 15:44 comments1691
Поділіться публікацією:

Кабінет міністрів України відновив пішохідне сполучення в пунктах пропуску на кордоні з Російською Федерацією та Республікою Білорусь. Про це йдеться в Telegram-каналі Міністерства внутрішніх справ України.

Україна відновила роботу пунктів пропуску на кордоні з Росією та Білоруссю

Як повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, поступові послаблення карантинних заходів в Україні дають змогу поновити сполучення в пунктах пропуску на державному кордоні з цими сусідніми державами. У МВС зазначили, що йдеться про відновлення пішохідного руху для громадян України та руху автомобільного транспорту в пунктах пропуску для автомобільного сполучення "Дольськ" і "Вільча".

Нагадаємо, на кордоні України та Польщі дозволили проїзд авто. Зараз перетнути кордон можна у 4 пунктах, але всюди черги.

Крім того, уряд вирішив поновити роботу 6-ти пунктів пропуску на кордоні з Польщею, 2 – зі Словаччиною, 4 – з Угорщиною, 7 – з Румунією, 46 – з Молдовою та 1 – для морського сполучення. Так, українська Держприкордонслужба готова відновити проїзд в автомобільних пунктах пропуску "Смільниця-Кросценко", "Угринів-Долгобичів", "Грушів-Будомеж" та "Устилуг-Зосин" одразу, як тільки суміжна сторона відновить пропуск.

Раніше були відкриті прикордонні пункти пропуски України зі Словаччиною та Молдовою.

Як повідомлялося, країни Євросоюзу збираються відкрити кордони: названа дата. Так, в Євросоюзі обговорили зняття карантинних обмежень та дату відкриття зовнішніх кордонів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини