У Зеленського дали пораду Лукашенку після його заяви, що "спецоперація" в Україні затягнулася

Олександру Лукашенку нагадали, що він має цінну карту, на якій є всі відповіді, чому "спецоперація" в Україні затягнулася

В Офісі президента України вирішили потролити самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка, який днями висловив свою думку, що військова "спецоперація" в Україні якось сильно затягнулася. На таку репліку Лукашенка радник голови Офісу президента Михайло Подоляк зазначив, що білоруському диктатору не завадило б подивитись на карту, якою він так хвалився у перші тижні війни. На карті має бути видно, чи всі вже знешкодили місця, з яких готувався напад. Як повідомляє портал "Коментарі", про це Михайло Подоляк розповів під час інтерв'ю "Радіо НВ".

Михайло Подоляк зазначив, що кому як не Лукашенку знати, з яких місць та хто там збирався нападати. Він уже розповідав, що має цінну карту. Ось і незрозуміло, чому "спецоперація" затягнулася, якщо, за словами того ж таки Лукашенка, місця з яких готувався напад, було превентивно знешкоджено.

"Коли такі люди щось кажуть, треба завжди оцінювати у ретроспекції – і те, що він говорив три, п'ять днів тому", – зазначив Подоляк.

Він додав, що для таких людей як Олександр Лукашенко розворот на 180 градусів вважає цілком нормальним.

Радник глави Офісу президента також нагадав, що саме з території Білорусі завдавалася величезна кількість ракетних ударів територією України. І сьогодні територія Білорусі служить для базування російських окупантів, які продовжують бути українськими містами та селем.

Читайте також на порталі "Коментарі" - у британській розвідці розповіли, яке лихо наздоганяє путінських командирів в Україні.