Головна Новини Суспільство події У США назвали "вирішальний період" війни в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У США назвали "вирішальний період" війни в Україні

Сенатор США Ангус Кінг вважає, що Путін стає відчайдушнішим і готовий на посилення атаки на Україну

31 березня 2022, 09:10 comments1113
Поділіться публікацією:

Військові дії в Україні наближаються до своєї розв'язки, оскільки російські війська переорієнтують свої основні зусилля, а Володимир Путін стає відчайдушнішим. Як передає портал "Коментарі", про це заявив у коментарі CNN сенатор США Ангус Кінг.

У США назвали "вирішальний період" війни в Україні

Російські війська. Фото: REUTERS

Сенатор припустив, що російські війська можуть спробувати черговий ривок і тут багато залежить від того, чи зможуть ЗСУ дати таку ж відсіч противнику, як вони демонстрували це протягом останніх кількох тижнів.    

Ангус Кінг також висловив думку, що Москва робить ставку на взяття східних областей України, намагаючись зосередити свої основні сили саме в цьому напрямку.

Раніше у схожому ключі висловив президент України Володимир Зеленський. Він зазначив, що противник почав зосереджувати свої війська на східному напрямі для завдання нових ударів на Донбасі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Генштабі ЗСУ повідомили, що на тимчасово окупованих територіях окупанти намагаються оперативно створити чергові квазіутворення на кшталт "ДНР" та "ЛНР". Так відбувається у Херсонській області, яку сьогодні контролюють російські війська. Саме з цією метою на територію області прибули співробітники ФСБ РФ, 652 групи інформаційно-психологічних операцій та офіцерів 12-го головного управління Генштабу РФ. При цьому окупанти зіштовхнулися із проблемою – вони не можуть знайти зрадників серед мирного населення. Тому йде відбір серед працівників органів силових структур РФ, які потім можуть вирушити на тимчасово окуповані території Херсонської області.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини