У СБУ розповіли про новий фейк, який поширюють у Росії про українську армію

У Росії розповідають, що нібито в українській армії нікому вже воювати і щоб хоч якось виправити ситуацію влада розпорядилася примусово закликати до ЗСУ вагітних жінок

На фоні підвищення патріотичного духу українців та зміцнення української армії російські пропагандисти почали розповсюджувати серед росіян новий фейк про ЗСУ. У Росії розповідають, що нібито в українській армії нікому вже воювати і щоб хоч якось виправити ситуацію влада розпорядилася примусово закликати до ЗСУ вагітних жінок. Як передає портал "Коментарі", про це розповів начальник Управління СБУ у Харківській області Роман Дудін, пише сайт міста Харкова.

Для того, щоб ще більше наздогнати остраху російські пропагандисти розповідають, що в українську армію забирають жінок на 6-7 місяці вагітності.

Роман Дудін зазначив, що розповсюдження таких "цікавих" повідомлень зафіксували у Бєлгороді, який розташований неподалік українського кордону і де росіяни намагаються створювати міфічне уявлення про поганих українців.

У СБУ зазначають, що у гібридній війні проти України росіяни намагаються використати всі доступні методи. Так, поширюючи черговий фейк, російська сторона хоче показати, що в Україні вже змушують воювати навіть вагітних жінок. Цей фейк ще одне свідчення того, що Росія не припиняє спроб розхитати ситуацію.

Читайте також на порталі "Коментарі" - незважаючи на панічні повідомлення у західних ЗМІ про жахливу та кровопролитну війну, яку Росія готує в Україні серед українців помітно зріс дух патріотизму, а, отже, і зросла кількість тих наших співвітчизників, які готові у разі потреби з зброєю в руках захищати свою землю від агресора. Про це свідчать дані опитування, проведеного КМІС.