Головна Новини Суспільство події У Росії офіцерів хоронять в українських трунах: нове розслідування журналістів (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії офіцерів хоронять в українських трунах: нове розслідування журналістів (ВІДЕО)

Журналісти телеканалу 2+2 провели розслідування

14 січня 2022, 23:15
Поділіться публікацією:

Приватне підприємство у Черкасах реалізує недешеві домовини для загиблих вояків з Росії. Працівники фірми, якщо замовник виявить бажання, зможуть зробити російський герб на кришці труни. Про це інформують журналісти програми "Секретні матеріали", що  виходить на каналі 2+2.

У Росії офіцерів хоронять в  українських трунах:  нове розслідування журналістів (ВІДЕО)

Журналісти провели нове розслідування (фото з відкритих джерел)

 Інформація щодо реалізації таких домовин була оприлюднена  в одній з груп в соціальних мережах. Там з іронією повідомляли, що  в таких гробах повертаються в Росію ліквідовані окупанти з Донецького регіону.

Представники цього медіа, щоб взнати подробиці, змудрували справжню історію. Ніби їм потрібні 10 елітних домовин з державним російським гербом для відправки  до Росії.

 Постачальники товару, відповідаючи уявним клієнтам, сказали, що замовлення можна виконати  і порахували скільки це буде коштувати – в межах 8 тисяч американських зелених.

 Важливо, що недешеві домовини виготовлені з дорогої деревини, так само тут є двокришковий  саркофаг, де можна автоматично регулювати  висоту дна. Все це прикрашено сусальним золотом у вигляді колон, а дно труни покрите оксамитом з Італії.

Склади цього приватного підприємства  знаходяться в Києві, але воно надає пропозиції швидкої доставки до Росії з допомогою своїх партнерів.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що російський ритуальний сервіс буде робити скляні труни для померлих від COVID-19. Автори ідеї вважають, що це дозволить рідним нормально попрощатися з покійним. На цей час померлих від коронавірусної хвороби ховають в поліетиленових герметичних мішках для того, щоб уникнути розповсюдження вірусу від покійного. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини