У новорічну ніч метро в Києві працюватиме довше

Однак в метрополітені попередили, що щоб уникнути масового скупчення пасажирів може бути встановлено обмеження (закриття) на вхід деяких станцій

Буквально залишилося кілька днів до нового року. Покупки практично всі куплені, залишилося зовсім небагато. Як же буде працювати метро в Києві. Відповідно до пресслужби КМДА, метрополітен продовжить роботу на дві години.

Тобто метрополітен працюватиме до 2 години ночі, а столичний фунікулер - цілодобово.

Однак в метрополітені попередили, що щоб уникнути масового скупчення пасажирів може бути встановлено обмеження (закриття) на вхід таких станцій:

• "Золоті ворота"

• "Хрещатик"

• "Майдан Незалежності"

• "Поштова площа"

• "Контрактова площа".

Ресторанам та кафе в новорічну ніч дозволили працювати довше. Раніше була заборона тільки до 1-ї години ночі.

З 8 по 25 січня в Україні буде діяти жорсткий локдаун, однак транспорт буде працювати. Обмежать роботу закладів громадського харчування, спортивних залів.

Нагадаємо, основною характеристикою Бика є працьовитість і старанна робота, чим він відрізняється від інших знаків Східного гороскопу, тому в 2021 році будь-яка робота, як стаціонарне, так і дистанційна повинна вийти на перше місце. Астрологи радять в рік Бика сміливо рухатися по кар'єрних сходах і реалізовувати проекти будь-якої складності. Астрологи також стверджують, що Бик - тварина, що не любить жити на самоті. І доказом того є факт, що в рік Бика кількість укладених шлюбів значно перевищує кількість розірваних. Самотні люди в 2021 році можуть розраховувати на зустріч зі своєю долею. Фахівці також радять зустрічати Новий рік у колі сім'ї та уникати поруч з собою чужих, адже Бик не дуже любить сторонніх.