У мережі жорстко висміяли скандального українського нардепа після ботоксу (ФОТО)

Юзери буквально захейтили Тищенка

Нещодавнє інтерв'ю народного депутата Миколи Тищенка викликало в мережі багато обговорень через його змінений зовнішній вигляд. Користувачі соцмереж висловили припущення, що Тищенко захопився "уколами краси", через що його обличчя стало невпізнанним.

Співак Володимир Дантес також не залишився осторонь і прокоментував зміни у зовнішності Тищенка на своїй сторінці в Instagram. Дантес опублікував фото депутата і додав іронічний підпис:

"Дівчата, хто робить такі непомітні уколи краси, зв'яжіться з ким-небудь".

Інші користувачі мережі також були щедрими на саркастичні коментарі, зазначаючи різкі зміни у зовнішності Тищенка та жартуючи з цього приводу:

  • Пішов моделлю на безкоштовні ін'єкції?"
  • "Я його не впізнала. Що з ним сталося?"
  • "Чому він здувся?"
  • "Що за фрік-шоу?"
  • "У Тищенка з Путіним один косметолог?"


Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Микола Тищенко назвав нардепів "героями". Представник українського парламенту Микола Тищенко, який прославився власними неординарними вчинками, втрапив в нову скандальну історію. На цей раз Тищенко відзначивсь своїми словами про героїв-народних депутатів, що обурило звичайних українців.

Зокрема, даючи одне зі своїх інтерв’ю, нардеп Тищенко висловивсь, що український Парламент – "це героїчні люди". При цьому, вони ризикують життями заради законів.

Це висловлювання Миколи Тищенка миттєво розлетілось мережею та викликало цілком неоднозначну реакцію співгромадян. Велика кількість українців, м’яко стверджуючи, не погоджується на порівняння нардепів зі справжніми героями.