У КНДР готують наступника Кім Чен Ина: у кого найбільші шанси

За інформацією ЗМІ, дочка Кім Чен Ина готують наступницею диктатора

Дочка лідера Корейської Народної Демократичної Республіки (КНДР) Кім Чен Ин Чжу Е, готують як наступницю північнокорейського диктатора. Втім, вибір поки що не є остаточним. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє Yonhap News Agency.

Національна розвідувальна служба представила доповідь, в якій йдеться про те, що Північна Корея припускає, що Чжу може стати кандидатом на посаду наступника диктатора. Також було проаналізовано частоту її публічних виступів з метою оцінки суспільних настроїв.

Минулого року близько 60% публічної діяльності дочки Кім Чен Ина включали супровід батька на військових заходах та заходах, пов'язаних з економікою. Водночас слово "хяндо", яке перекладається як "поводир", свідчить про те, що вона знаходиться лише на шляху до того, щоб стати наступником диктатора. Також "хяндо" означає "висвітлювати шлях вперед у революційній боротьбі" і зазвичай використовується для позначення лідерів або їх наступників.

У той же час не виключається і те, що Кім Чен Ин може вибрати наступником когось іншого.

Зокрема, зазначається, що Кім Чен Ин може мати проблеми зі здоров'ям, оскільки він має надмірну вагу та високий ризик серцевих захворювань. Можливо, це пов'язано зі стресом, курінням та зловживанням алкоголем.

Варто зазначити, Кім Чен Ин є верховним лідером Корейської Народно-Демократичної Республіки з 2011 року, після смерті батька, Кім Чен Ина.

Диктатор відомий своєю авторитарною владою та жорстким контролем над країною. Його режим характеризується порушеннями прав людини, репресіями проти політичних опонентів та суворим контролем над медіа та інформацією. Під його керівництвом Північна Корея активно розвиває свою ядерну програму, що викликає занепокоєння світової спільноти.

Також він підтримує тісні стосунки із диктатором Володимиром Путіним. Їхні зустрічі наголошують на співпраці між двома країнами в економічній та військовій сферах.

Читайте також на порталі "Коментарі" – що готує КНДР перед виборами у США: у Південній Кореї зробили попередження.