Головна Новини Суспільство події У Києві відзначать річницю революції Гідності (план заходів)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Києві відзначать річницю революції Гідності (план заходів)

У річницю протестів на Майдані в Києві підготували ряд заходів

19 листопада 2020, 15:15
Поділіться публікацією:

Україна пам'ятає події на Майдані — в столиці країни, місті Києві пройде серія заходів, присвячених Дню Гідності та Свободи, який відзначають 21 листопада.

У Києві відзначать річницю революції Гідності (план заходів)

Урочисті та культурні заходи столична влада обіцяє у всіх районах Києва.

В акціях на Алеї Небесної Сотні візьмуть участь представники виконавчої влади, органів місцевого самоврядування та духовенства, учасники революційних подій в Україні у 2004, 2013-2014 роках, сім'ї Героїв Небесної Сотні, учасники антитерористичної операції та операції об'єднаних сил в Донецькій і Луганській областях.

Уже 20 листопада з нагоди пам'ятного дня на Хрещатику, 36 транслюватимуть тематичні відео- та фотоматеріали.

20-22 листопада в Національному історико-архітектурному музеї "Київська фортеця" пройде фотовиставка "Майдан — міцність духу".

21 листопада — 15 березня за сприяння Київської міської державної адміністрації на Майдані Незалежності організують виставковий проект "Століття незламних" — експозицію розташують навколо Монумента Незалежності.

21-30 листопада в читальному залі Державного архіву Києва можна буде ознайомитися з архівними документами "До Дня Гідності та Свободи". А в Публічній бібліотеці ім. Лесі Українки для дорослих — побачити книжкову експозицію "Слава Героям!".

Також, 25 листопада з нагоди сьомої річниці подій на Майдані в ІА "Укрінформ" представлять військову драму — фільм під назвою "Мати Апостолів".

Як повідомляв портал "Коментарі", більшість громадян України називають Майдан 2013-3014 років Революцією Гідності та не хочуть повертатися в країну, яка існувала до цих подій. Про це повідомляє соціологічна група центру Разумкова після проведення опитування серед повнолітніх українців на всій території держави, за винятком анексованого Криму і непідконтрольних регіонів Донецької й Луганської областей.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини