Тепер усе стало на свої місця: Карлсон, який взяв інтерв'ю у Путіна, працевлаштувався в РФ

Такер Карлсон почав вести свою програму на Росії 24

Як передає портал "Коментарі", колишній телеведучий Fox News Такер Карлсон почне вести свою авторську програму в ефірі російського топового пропагандистського телеканалу "Росія 24". Шоу називатиметься TUCKER.

Російський ЗМІ вже повідомили, що TUCKER – це спільний проект "Карлсон ТБ" та "Росії 24". У першому випуску журналіст поспілкується з експертом з кліщів та хвороби Лайма. Глядачам розкажуть про проблему поширення цього захворювання та його профілактику.

Нагадаємо, Карлсон прилітав до Росії у лютому 2024 року для того, щоб взяти інтерв'ю у Володимира Путіна. Він також побував на балеті "Спартак" та у кафе "Смачно-і-крапка". Раніше журналіст працював на американському телеканалі Fox, однак у 2023 році його звільнили після звинувачень у розповсюдженні фейків.

Після цього кореспондент поспілкувався із засновником месенджера Telegram Павлом Дуровим. Це інтерв'ю стало одним із найбільш обговорюваних у квітні 2024 року. Американське суспільство не очікувало його виходу.

Читайте також на порталі "Коментарі" - американський журналіст-трампіст Такер Карлсон, як анонсувалося раніше, опублікував інтерв'ю з російським диктатором Володимиром Путіним. Протягом двох годин господар Кремля розповідав вигадану історію України та інших країн, виправдав розв'язану війну РФ, при цьому всіляко давав зрозуміти, що готовий до переговорів. Експерти проаналізували для порталу "Коментарі" сам факт появи цього інтерв'ю саме зараз, а також закладені у ньому сенси.