Головна Новини Суспільство події Світові ЗМІ відреагували на атаку радикалів на офіс ОПЗЖ
commentss НОВИНИ Всі новини

Світові ЗМІ відреагували на атаку радикалів на офіс ОПЗЖ

Напад на офіс ОПЗЖ викликав резонанс світового співтовариства

2 червня 2020, 17:30 comments1572
Поділіться публікацією:

Провідні американські агентства опублікували матеріали, присвячені нападу на офіс Віктора Медведчука. "Ассошіейтед Прес", "Нью-Йорк Таймс", "Вашингтон Пост", "Сан-Франциско Кронікл", АВС, Yahoo і інші американські ЗМІ обурені нападом радикалів на офіс ОПЗЖ в центрі Києва.

Світові ЗМІ відреагували на атаку радикалів на офіс ОПЗЖ

Повідомляється, що члени ультраправої угруповання кидали фаєри і димові шашки, а також конфліктували з охоронцями штаб-квартири найбільшої в Україні опозиційної політичної партії.

"Поліція затримала 17 осіб з обох сторін під час заворушень біля офісу партії "Опозиційна платформа – За життя", яку очолює Віктор Медведчук. Це найбільша опозиційна партія в законодавчому органі з 44 місцями в українському парламенті, що складається з 450 членів. В акції протесту взяли участь кілька десятків членів ультраправої групи, яка звинувачує партійних лідерів у зраді за контакти з Москвою", – повідомляють провідні світові ЗМІ.

Раніше прес-служба ОПЗЖ повідомила, що 23 травня невідомі скоїли черговий напад на офіс партії "Опозиційна платформа – За життя".

Також у партії заявили, що спроба підпалу приймальні "Опозиційної платформи – За життя" у Полтаві – це частина кампанії, спрямованої проти народного депутата України Іллі Ківи і ОПЗЖ в цілому.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://zagittya.com.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини