Головна Новини Суспільство події Суркіс і Мамка проти легенд футболу: депутати готуються розглянути постанову про футбольну ТСК
commentss НОВИНИ Всі новини

Суркіс і Мамка проти легенд футболу: депутати готуються розглянути постанову про футбольну ТСК

На цьому тижні 16-19 червня, парламент може розглянути питання повноважень футбольної ТСК, створеної в листопаді 2019 року

16 червня 2020, 10:38 comments1119
Поділіться публікацією:

По закінченню 6 місяців роботи, Комісія, яка вивчала будівництво футбольних полів за держпрограмою, припинила свою роботу, так і не представивши підсумкового звіту. А напередодні голосування постанов про ТСК, у ЗМІ розгорнулася протистояння між політиками ОПЗЖ і легендами українського футболу.

Суркіс і Мамка проти легенд футболу: депутати готуються розглянути постанову про футбольну ТСК

Так, нардеп Мамка, який входить у футбольну ТСК і якого називають лобістом інтересів Суркіса в спровокованій суперечці, виступив із заявами про необхідність продовжити роботу Комісії. У той час як легенди українського футболу в особі Андрія Шевченка, Ігоря Бєланова і Олега Блохіна закликали ВР і народних депутатів не продовжувати повноваження футбольної ТСК, назвавши її спеціально створеним "інструментом маніпуляцій для дискредитації УАФ".

У відкритому зверненні до депутатів ВР, футболісти констатували, що така дискредитація триває вже два роки. Саме тому вони закликають політиків не допускати подальшого політичного тиску на український футбол.

“Протягом шести місяців роботи ТСК, склалося враження, що метою роботи комісії було не встановлення істини, а створення нового інструменту для маніпуляцій... Про це свідчать і останні заяви окремих народних депутатів, які ставлять політичні інтереси вище інтересів українського футболу. Є серйозні побоювання, що для деяких важливіше саме існування такої комісії, як технології для нових маніпуляцій, а не об'єктивні результати її роботи. Просимо вас ні за яких обставин не допустити політизації роботи ТСК і виключити політику як таку, з цього питання при розгляді пропозиції про продовження роботи комісії", — йдеться у відкритому зверненні Шевченка, Бєланова і Блохіна.

" target="_blank">
Також наголошується, що "Слуги народу" вже озвучили свою думку щодо футбольної Комісії. Вона, за словами Ірини Верещук, носить "штучний характер", і швидше за все з її допомогою "хто-то з ким-то намагається звести особисті рахунки".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини