Студенти британських університетів прийшли до Посольства України, аби висловити підтримку

У Великій Британії студенти тамтешніх вищих навчальних закладів висловили підтримку Україні у боротьбі з агресією Росії

Студенти вищих навчальних закладів Великої Британії зібрались сьогодні, 28 січня, біля посольства України у Лондоні, аби висловити свою підтримку українцям у боротьбі з російською агресією. Про це стало відомо з публікації Ukraine's Emb. to UK у Twitter, передає портал "Коментарі".

"Українці вдячні за готовність усього світу стояти поряд з Україною проти російської агресії", - заявили в українському посольстві.

Нагадаємо, учора, 27 січня, до українського посольства у Великій Британії приходила грузинська діаспора у Королівстві.

"Ми вдячні братньому грузинському народу за активність у підтримці нашої держави. Українці високо цінують принципову позицію Грузії у протистоянні військовій агресії кремлівського режиму", - подякували українські дипломати грузинам.

Нагадаємо, раніше Велика Британія відкликала частину співробітників посольства з Києва. За словами чиновників, близько половини співробітників, які працюють у Києві, повернуться до Великобританії. Вони стверджують, що такий крок має попереджувальний характер, і не вважають, що сталося щось таке, що вплинуло на їх рішення. Проте така заява з’явилась після того, як США наказали родичам співробітників їх посольства покинути Україну, заявивши, що російське вторгнення може статися "у будь-який момент".

Тим часом, раніше "Коментарі" писали про те, що Велика Британія прийняла рішення надати підтримку Україні і направити протитанкове озброєння. Також до України прибудуть експерти для проведення навчань українських військових.


Читайте також: Сторони звірили годинники: про що дві години говорили Байден та Зеленський