Стало відомо пророцтво Ванги про закінчення епідемії

Болгарська віщунка Ванга передбачила кінець епідемії коронавірусу

У той час як вірусологи і мікробіологи всього світу б'ються над створенням вакцини, а людство винаходить нові методи боротьби з пандемією коронавірусу, стало відомо, що свого часу всесвітньо відома болгарська ясновидиця Ванга передбачила не тільки саму епідемію, але і її закінчення. Про це заявив якийсь Сергій Косторний, який є біографом віщунки. Він свого часу тісно спілкувався з Вангою.

Косторний часто з'являється в телеефірах з розшифровкою пророцтв Ванги. Ще в грудні минулого року він заявив про страшну епідемію, яка накриє світ, однак тоді йому не повірили.

Тепер же Косторний зробив заяву про те, коли епідемія піде на спад.

"20 березня в день весняного рівнодення проблема з коронавірусом буде не настільки актуальною, тому що Земля увійде в п'ятий вимір", - заявив герой шоу "Насправді".

Проте, згідно з його інформацією, людство очікують ще важчі випробування, причому називає конкретну дату.

"У день 22 грудня 2020, припадає п'ять двійок. Якщо не трапиться чудо і людство не схаменеться, а продовжить нагнітати зло, ганятися за грошима, влаштовувати війни, то можуть відбутися такі речі, як загальна епідемія важкої хвороби. В історії були періоди, коли чума викосила величезні території ... Це може бути несподівана війна", - передає слова ясновидиці Ванги її біограф.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що відомий винахідник і футуролог передбачив, що чекає людство з 2021 по 2099. Реймонд Курцвейл відомий всьому світу як винахідник і технологічний футуролог, який не боїться робити сміливі прогнози. Так, він упевнений в тому, що в недалекому майбутньому людство досягне майже необмеженого матеріального достатку, люди можуть стати безсмертними. А вся земна куля незабаром не зможе обходитися без штучного інтелекту, який в рази перевищуватиме людський.