Головна Новини Суспільство події Стало відомо як живе Максим Степанов (Фото)
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо як живе Максим Степанов (Фото)

Міністр охорони здоров'я проживає в центрі Києва та катається на Range Rover з водієм

9 лютого 2021, 15:35
Поділіться публікацією:

Стало відомо, в яких умовах живе очільник міністерства охорони здоров'я України. Про це повідомили журналісти видання Strana.ua.

Стало відомо як живе Максим Степанов (Фото)

Максим Степанов: в яких умовах живе міністр охорони здоров'я. Фото: РБК

Наразі політик проживає в центрі Києва поруч з головною сценою країни ДК "Україна". Відповідно до декларації, квартира записана на дружину Наталію. Площа житла — 340 квадратних метрів. Журналісти дізналися, що вартість такої домівки — приблизно 850 000 доларів.

Міністр їздить на класичному позашляховику Range Rover, вартість якого більш як 2,7 мільйона гривень (суму вказано в фінансовій звітності на сайті НАЗК). ​У політика є власний водій.

Також, відомо, що донька Максима Степанова Ганна зараз навчається в Парижі. Раніше вона здобувала освіту в університеті в Чикаго.

Син Михайло відвідував приватну школу Kyiv International School, за яку тато  заплатив півмільйона гривень, згідно з декларацією.

Стало відомо як живе Максим Степанов (Фото) - фото 2
Стало відомо як живе Максим Степанов (Фото) - фото 3
Стало відомо як живе Максим Степанов (Фото) - фото 4


Нагадаємо, що міністерство охорони здоров'я почало турбуватися про представників ЛГБТ-спільноти. Центр громадського здоров'я МОЗ України оголосив 10-мільйонний тендер на проведення досліджень гомосексуальних відносин між чоловіками. Детальніше про тендер читайте в нашому матеріалі.

Раніше дослідники вирішили з'ясувати, в якому з міст Європи власник домашньої тварини буде відчувати себе найбільш зручно. До якого висновку вони дійшли, читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" повідомляє, що близько шістдесяти відсотків молоді, яка була обрана на місцевих виборах 2020 року — родичі українських політиків та чиновників. Відповідно, 30 осіб з 49 мають "зв'язки". Детальніше про династії політиків можна прочитати тут.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини