Стали відомі передбачення Нострадамуса на 2021 рік: гряде зомбі-апокаліпсис

Поряд з цим ще й біблійний голод, а також сонячні бурі, які принесуть Землі величезну шкоду і призведуть до війни по всій планеті

Швидше за все, багато хто чув про фармацевта та алхіміка Мішеля Нострадамуса, який відомий світові своїми пророцтвами. Суспільство вважає, що саме він нібито передбачив планеті вірус, який перетворить населення в зомбі. Однак разом з цим відомим прогнозом, у своїх щорічних катренах він описав ще кілька лих людства, передає видання Mirror.

Зомбі-апокаліпсис

За словами Нострадамуса, російський вчений створить біологічну зброю - вірус, який зможе перетворити населення в зомбі та призвести до масових смертей на планеті.

"Батьки та матері, які померли від нескінченних скорбот, жінки в жалобі, отруйний монстр: великого більше не буде, світу прийде кінець", - процитувало видання слова Нострадамуса.

Біблійний голод

Одне з пророцтв французького фармацевта, стало пророцтво кінця світу, який починається з почастішання землетрусів і поширення вірусів. Тоді, за словами Нострадамуса, почнеться голод "масштабів якого світ ніколи раніше не бачив".

Сонячні бурі

Виходячи з тлумачень передбачень астролога, великої шкоди Землі у 2021 році принесуть сильні сонячні бурі. За словами фармацевта, вони можуть привести до війни по всьому світу.

"Ми побачимо, як вода підіймається, а земля опускається під неї", - наводить видання слова з щорічних катренів Нострадамуса.

Падіння комети

Крім того, що, на думку алхіміка, на Землю впаде комета, це спричинить безліч катаклізмів і стихійних лих.

Потужний землетрус

У 2021 році Нострадамус передбачив Америці землетрус руйнівної сили. Виходячи з пророцтв, деякі тлумачі називають навіть конкретну дату - 25 листопада.

Чіпування солдатів

За словами Нострадамуса, у 2021 році комп'ютерні технології зможуть розвинутися до такого ступеня, що стане реальним імплантувати чіпи в мозок солдатам.

Раніше "Коментарі" розповідали про три головні прогнози Ванги.