Стала відома умова, при якій знову закриють столичне метро

Однозначної відповіді про роботу громадського транспорту в столиці в разі потрапляння Києва в "червону" карантинну зону Кличко так і не дав

Київська влада буде змушена закрити пасажирське сполучення по місту, в тому числі і метрополітен, якщо в столичних лікарнях буде дефіцит ліжок під хворих на COVID-19. Про це заявив Віталій Кличко в ефірі Свобода Live.

"Я не хочу про це говорити. Якщо станеться вибух захворюваності, ми будемо змушені переходити до таких речей, виключно турбуючись за здоров'я і життя людей", - сказав мер Києва.

Однак, однозначної відповіді на питання про зупинку руху громадського транспорту в місті у разі потрапляння столиці у "червону" карантинну зону, чиновник так і не дав.

"Я проти того, щоб стригти всіх під одну гребінку для того, щоб одні правила для всіх робити. Виключно мери міст, на місцях, відчувають і несуть відповідальність перед суспільством для того, щоб спалаху не було ... Що значить вибух? Вибух означає, що кількість ліжок, кількість лікарів менше кількості пацієнтів", - заявив Кличко.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що з понеділка починає діяти нове карантинне зонування.